Op Landgoed de Wildhorst staan momenteel verschillende chalets te koop. Het betreft hier reeds gebruikte chalets. Het voordeel van het aanschaffen van reeds ingerichte kavels is dat de tuin is aangelegd en het chalet vanaf de datum van overdracht direct te gebruiken is. U hoeft dus niet te wachten tot het chalet is geplaatst en aangesloten. Houdt u er rekening mee dat chalets niet permanent bewoond mogen worden.

 

Hieronder treft u de te koop staande chalets aan met een link naar het betreffende chalet. Hier vindt u nadere informatie zoals vraagprijs, kavelgrootte, ligging, contactgegevens, etc.

 

Voor eigenaren van chalets op Landgoed De Wildhorst bieden wij de mogelijkheid om hier op de website de informatie omtrent hun eventueel te koop staande chalet kosteloos te plaatsen. U kunt hiervoor contact opnemen met de receptie van Landgoed de Wildhorst via het CONTACTFORMULIER. Er wordt dan met u contact opgenomen om te overleggen hoe u de informatie en foto's m.b.t. uw te koop staande chalets het beste kunt aanleveren.

 

DE VOLGENDE CHALETS ZIJN OP DIT MOMENT TE KOOP:

Chalet 110 01

TE KOOP

CHALET 110

PRIJS € 99.000

Voor inlichtingen M. Pijman

06 - 53 75 72 94MEER AFBEELDINGEN

(PDF-Document)