DE FACILITEITEN VAN LANDGOED DE WILDHORST

 

Ons groene Park

 

Landgoed De Wildhorst is gelegen in het oosten van de Heeswijkse Bossen. Het park zelf heeft zeer veel 'groen' met een grote verscheidenheid aan bomen en (bloeiende) struiken. Alle chalets op het park liggen verspreid in een bosrijke omgeving en hebben merendeels een groene begrenzing van meestal groenblijvende coniferen. Het park wordt goed onderhouden door eigen medewerkers. Dit geldt voor wat betreft het snoeien van bomen en struiken, maar ook voor het verwerken van het groen- en huisafval. Zo worden bladeren, snoeiafval, lege flessen, papier, plastic en restafval apart ingezameld op de daarvoor ingerichte plaatsen.

park

Met slagbomen beveiligde entree

De entree van het park is voorzien van slagbomen. De entree is uitsluitend te betreden met een geregistreerd kenteken. Per chalet is 1 auto toegestaan.

 

Voor gasten die geen beschikking hebben over een geregistreerd kenteken is er een ruime parkeerplaats direct bij de receptie.

entree 2

Speeltuin

 

De speeltuin van het landgoed is een ideale plek voor uw kinderen om hun energie kwijt te raken.


De speeltuin heeft een groot klim en klautertoestel, met loopbrug, glijbaan, schommel en klimmogelijkheden.


Bij de speeltuin is geen controle van het park aanwezig. U dient zelf voor de veiligheid van uw kinderen zorg te dragen.

speeltuin

Hertenkamp

 

Op het park bevindt zich een prachtig hertenpark. Momenteel zijn hier hindes, hertenbokken, kippen, konijnen en geitjes te vinden.

hertenkamp

Wasserette

 

In de wasserette heeft u de beschikking over twee wasmachines en twee wasdrogers.

 

De wasserette is 24 uur per dag geopend en munten hiervoor zijn bij de receptie tijdens openingstijden te verkrijgen.

wassen

WhatsApp Beveiligingsgroep

 

De WhatsApp Beveiligingsgroep biedt de eigenaren, bewoners en huurders de mogelijkheid om verdachte personen en onveilige situaties te melden aan medegebruikers van deze WhatsApp groep.

WP 20150517 038